bedrijfsauto

Over Schuurman Totaal Onderhoud

Schuurman Totaalonderhoud is opgericht door Jaimy Schuurman. Jaimy Schuurman heeft een grote passie voor het vak. De verschillende klussen en projecten binnen totaalonderhoud spreken hem vooral aan. Met meer dan 10 jaar ervaring en een echte focus op de tevredenheid van de klant, kunt u op ons vertrouwen tijdens uw volgende project. Wij bieden een professionele aanpak, met gebruik van kwaliteit materialen en scherpe prijzen.

  • Wij combineren kwaliteit, maatwerk en scherpe prijzen
  • Garantie dat uw klus op tijd af is
  • Gebruik van de beste materialen in de markt
  • Dagelijkse terugkoppeling naar u over vorderingen
  • 10 jaar ervaring met optimale focus op uw wensen

Beste waarde

Schuurman Totaalonderhoud streeft naar een perfecte mix tussen kwaliteit en prijs. Met het gebruik van professionele materialen en de reeds opgedane kennis wordt u project met de grootste zorg uitgevoerd. Schuurman Totaalonderhoud combineert uw wensen met werkelijkheid.

Efficient qua tijd

Schuurman Totaalonderhoud streeft naar een precieze efficientie qua tijd. Dit houdt in dat wij een strak tijdschema afspreken. In deze periode moet de klus afgerond worden. Dagelijks wordt er gecommuniceerd over de vorderingen en eventuele bijzonderheden. Zo waarborgen wij onze kwaliteit!

Binnen uw budget

Een succesvolle klus, altijd binnen uw budget. Het afgesproken bedrag in de offerte, is natuurlijk het bedrag wat u achteraf betaald. Geen addertjes onder het gras, helderheid is waar Schuurman Totaalonderhoud voor staat.

Waarom kiezen voor ons?

Jaar ervaring

Succesvol afgeronde projecten

Opgeleide professionals

Schuurman Totaalonderhoud | onderhoud, schadeherstel, reparaties| Omgeving Amersfoort, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk